Reklámajándék

A jó reklám aranyat ér!

Ez egy vitathatatlan tény, nem úgy, mint az ára, mely esetben már jobb, ha nem az arany a mérce. Azonban a legtöbb esetben igen csak magas árat kell fizetni a reklám bármilyen formájáért, legyen az egy médiahirdetés vagy egy praktikus termék. Hiszen a szolgáltatók pontosan tudják, hogy az Ön vállalkozása értékének növelése minden pénzt megér.

A mi vállalkozásunk épp ezért lépett be a reklámajándékok és reklámtermékek piacának egy olyan kereszt metszetébe, ahol a kereslet és a kínálat kiegyenlítődik. Fő célunk ugyanis, hogy megrendelőink számára a kívánt reklámajándékot a lehető legjobb áron és legrövidebb időn belül szerezzük be. Épp ezért a Mammon Division közel 2000 beszállítóval áll közvetlen kapcsolatban, melynek eredményeként több mint 30 ezer reklámajándék közül választhat a megrendelőnk.

Legyen Ön is köztük! És ajándékozza meg üzleti partnereit, kollégáit egy olyan reklámajándékkal, mely nem csak hasznos és esztétikus, hanem a vállalkozása lényegét is magában hordozza.
Nincs ötlete, hogy mit ajándékozzon az ügyfeleknek? Unja már a szokásos toll/bögre/esernyő kombinációkat?

Akkor, íme, néhány reklámajándék ötlet:

Ha lépést tartana a technológiai kihívásokkal, akkor tökéletes ajándék lehet a logózott „okos” termék (okos kesztyű a téli napokon telefonokhoz, telefontokok több féle kivitelben).

Ha vállalkozása a környezettudatosság szellemében éli a mindennapokat, akkor remek reklámajándék például a logóval ellátott, újrahasznosított műanyagból készült termék.

Ha az egészséges életmód elkötelezett híveként van jelen cége a hazai piacon, akkor lepje meg ügyfeleit és alkalmazottjait a mottójával is ellátott szabadidős termékeinkkel.

Még több reklámajándék ötletre lenne szüksége?

Nézzen be web áruházunkba is vagy vegye fel a kapcsolatot a munkatársainkkal, akik garantáltan a tökéletes ajándékot kutatják fel Önnek.