Promóciós termékek

Aktív piaci szereplőként mi is magunk is szembesülünk a konkurencia erejével és a kiélezett versenyhelyzettel. Itt talpon maradni tehát csak úgy lehet, ha a küzdelembe beszállva mi is részesei leszünk a hirdetések és az akciók világának. Épp ezért tudjuk mi a legjobban, hogy a mai világban egy jó hirdetés és az akciós ár nem elég.

De akkor mi kell még?

Egy jól megválasztott promóciós termék!

Hiszen míg az akciós ár mellett elmehetünk, addig a promóciós termékeknek egy vásárló sem tud ellenállni. Ezt az ajándék utáni vágyat kihasználva pedig számtalan lehetőség rejtőzik egy-egy jól megválasztott promóciós termékben, pláne akkor, ha az a tucat ajándékok közül is kiemelkedik.

Unja már az egyforma promóciós termékeket? Szeretné vállalkozása egyediségét hirdetni? Hasznos és esztétikus ajándékkal lepné meg az ügyfeleket?

Ha az ajándékok és szóró termékek területén belül is sikerre vágyik, akkor a lehető legjobb helyen jár, hiszen cégünk több 100 forgalmazó több ezer promóciós termékét kínálja az Ön vállalkozásának.

Mi a célunk?

A Mammon Division a promóciós termékek területén belül is olyan marketing eszközöket biztosít az Ön cégének, melyek segítségével költséghatékony és egyedi megoldásokkal segítjük elő céljának elérését. Ezt a hazai vállalati kultúrában is egyre inkább megerősödő promóciós tevékenységek színvonalának az emelésével szeretnénk elérni.

5 érv a promóciós termékek mellett:

prémium minőség

széles termékválaszték

garantáltan egyedi termék

vállalkozásra szabott kiegészítő szolgáltatások a termékek mellé

gyors szállítási határidő

Nincs ötlete a következő promóciós időszakra?

Keresse bátran munkatársainkat, akik a megfelelő promóciós termékek kiválasztása mellett a kampány megtervezésében is a segítségére lesznek.