A legtöbben nem szívleljük a reklámokat. A TV-én ilyenkor csatornát, a rádión állomást válunk, a mozi terembe is inkább később ülünk be és útközben legszívesebben csukott szemmel közlekednénk, hogy ne kelljen még egy reklámot látnunk.

Pedig – pláne, ha épp a reklámozó szerepében vagyunk – az egyik legfontosabb mozgató rugója lehet az életünknek.

Egy ütős reklám, egy jól megtervezett marketing kampány ugyanis nem csak a vevőkör kiépítését, hanem a vállalatunk pozitív színben való megjelenését is elősegíti. Erre pedig a mai internetes közösség kimondottan fogékony és persze érzékeny, hiszen elég egy rosszabb hangvételű poszt, egy átgondolatlanul megkomponált kép és máris szájára vesz minket a netes közösség.

Épp ezért cégünk egyik legfőbb mozgató rugója az, hogy az Internet, a mobil és egyéb technológiák felhasználásával kreatív-, minőségi-, de legfőképpen egyedi, testre szabott megoldások segítségével hozzájáruljunk ügyfeleink saját céljainak eléréséhez a lüktető gazdaság minden elérhető területén.

MyMammon – My Marketing, avagy amit tudni érdemes:

Olyan marketing eszközt adni céges partnereink kezébe, amely segítségével elképzeléseikhez és hagyományaikhoz méltóan tudnak megfelelni a piaci elvárásoknak a promóciók, üzleti ajándékozások alkalmával és el tudják foglalni méltó helyüket a gazdaság egyéb szereplői között.

Megalapozott szakmai tudással, mai gondolkodásmóddal felvértezve, modern technológiákat alkalmazva igyekszünk ügyfeleink tevékenységeinek előnyeit rögzíteni és a piac figyelmét megfelelő mértékben ráirányítani ezekre.

♥  Megerősíteni a hazánkban is egyre inkább meghonosodni látszó üzleti ajándékozás különböző szintjeit, az elterjedt szokásrend minőség-irányú elmozdításának segítése.

Hozzájárulni a promóciós tevékenység, a reklámajándékok segítségével végzett marketing tevékenységek hatásának szélesebb körű hazai elismertetéséhez.

Egyfajta konzultáns tevékenységgel hozzásegíteni a hazai gyártókat és szolgáltatókat ahhoz, hogy vállalkozásukat szélesebb körben és behatóbban megismertethessék célközönségükkel, melyre versenyképessé válásukhoz, illetve annak megtartásához elengedhetetlenül szükségük lehet a folyamatos piaci versenyben.

Csapatunk a magyar gazdaság résztvevőinek megbecsült partnere kíván lenni, mint üzleti ajándékok, promóciós termékek beszállítója, illetve marketing konzultáns. A korszerű menedzseri felkészültséghez és menedzsment kultúrához véleményünk szerint hozzátartozik a megfelelő szintű személyes kapcsolattartás a piac egyéb résztvevőivel, melynek szerves része a vállalkozás értékrendszerét is közvetíteni képes reklámajándékok elhelyezése. E kultúrának hazánkban történő széleskörű fejlesztésére, ápolására, terjesztésére törekszünk.

Szolgáltatásainkon keresztül üzleti partnereinknek és azok ügyfelei számára olyan szintű elégedettségérzetet kínálunk, mely nem csupán hatással van életükre, de egyúttal szívükhöz is szól és így erősíti a felek közti együttműködést és elkötelezettséget.