Kreatív tervezés

Mint a marketingszolgáltatók piacának – és ezen belül is a legkülönfélébb promóciós termékek beszállítói szegmensének – aktív résztvevői, alapvető küldetésünknek partnereink egyedi, a nagy katalógus-cégek által nem kimondottan vállalható kiszolgálását tűztük ki. Ennek keretében ügyfeleink számára igyekszünk a kreatív tervezés területén belül olyan vonzó ötleteket és promóciós termékeket biztosítani, melyek elhozzák a remélt sikereket.

A kreatív tervezés szolgáltatásának körét a szakmai tapasztalatokban és képzeleterőben gazdag munkatársaink mellett a folyamatosan bővülő beszállítói körünk dinamikus fejlődése segíti elő. Hiszen számunkra a legfontosabb követelmény partnereink elégedettsége. Épp ezért kollégáink számára kihívásokkal teli, és a teljesítményt méltó módon elismerő munkahelyi körülményeket biztosítunk, melyek mind a felelősségvállalást, mind pedig a személyes fejlődést elősegítik. Fontosnak tartjuk, hogy kiemelkedő képességű, elkötelezett munkaerőt sikerüljön megszereznünk és megtartanunk, valamint hogy az üzleti szellem a cég minden dolgozójának napi tevékenységét áthassa.

Kreatív tervezés – My Idea

Ügyfeleink számára a kreatív tervezés során olyan minőségű termékeket és megbízható szolgáltatásokat igyekszünk összeválogatni, melyek maximálisan kielégítik igényeiket. Felfogásunk szerint a kreatív tervezés az alkalmazott stratégiák folyamatos fejlesztésén alapul. Dolgozóink elkötelezettséggel, naprakész szakmai tudással, szervezőkészséggel, és mindezek rendszeres ellenőrzésével valósítják meg azt az egyensúlyt, melyet a minőségfejlesztésben célként jelöltünk meg a hatékonyság és az eredményesség között.